Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Google a înființat o companie de cercetare în sănătate, ce tratează mai ales aspectul îmbătrânirii

Google a înființat o companie de cercetare în sănătate, ce tratează mai ales aspectul îmbătrânirii

Un articol de: - 19 Sep 2013, 16:21
Google a înființat o companie de cercetare în sănătate, ce tratează mai ales aspectul îmbătrânirii Foto: stern.de Economic

Google a înființat o companie de cercetare în sănătate care tratează diverse activități legate de îmbătrâire și problemele cauzate de acest proces.

Calico, noua companie, este un proiect al directorului general al gigantului american, Larry Page, unul dintre investitorii fondatori, scrie Bloomberg.

Google se extinde astfel în domeniul sănătăţii, Larry Page menționând într-o postare pe blogul companiei că noua afacere este foarte diferită faţă de activitatea actuală.

"Bolile şi îmbătrânirea ne afectează tuturor familiile. Cu o gândire pe termen lung în ceea ce priveşte sănătatea şi biotehnologia, cred că putem îmbunătăţi milioane de vieţi", a afirmat cofondatorul Google.

Google investeşte tot mai mult în sectoare străine de activitatea de bază, de IT, publicitate online şi servicii pe internet.

Fondul de capital de risc al grupului, Google Ventures, a investit deja în mai multe companii din domeniul sănătăţii. Printr-o divizie de cercetare, compania este implicată şi în dezvoltarea de ochelari computerizaţi şi sisteme de navigaţie autonomă pentru automobile.


Citeşte mai multe despre:   Google