Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Grupul Rothschild, proiect extins pe piața imobiliară din România

Grupul Rothschild, proiect extins pe piața imobiliară din România

Un articol de: - 29 Iun 2016, 15:17
Grupul Rothschild, proiect extins pe piața imobiliară din România foto: imobiliare.ro Economic

Pro­iec­tu­l Pipera Residential Park va fi extins cu încă 50 de vile față de cele 34 deja realizate, investiția fiind făcută tot de către grupul financiar francez Rothschild împreună cu dezvoltatorul imobiliar Ocif.

Compania care administrează proiectul este Pine Invest Corporation, deţinută de Edr România (fosta OCIF Edr) înregistrată în Olanda, conform datelor de la Registrul Comerţului, informează ZF.

În spatele acestei entităţi se află un fond al grupului financiar francez Rothschild şi israelienii de la Ocif.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Cele două părţi nu se află la primul proiect imobiliar comun în România, ba mai mult, în 2008 anunţau investiţii de 200 mil. euro pe piaţa locală.

Astfel, până în prezent au fost construite 34 de vile, din care deja au fost vândute o parte. Acum începe cea de-a doua parte a proiectului, care va cuprinde circa 50 de unităţi ce vor necesita investiţii de câteva milioane de euro.

Datele de la Registrul Comerţului arată că Edr Ro­mâ­nia a majorat cu 2,6 milioane de euro capitalul social al Pine Invest Corporation, bani care ar putea merge către aceste noi vile.

Citeşte mai multe despre:   proiect,   imobiliare