Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Guvernul eșalonează pe 7 ani datoriile fiscale ale TVR, CFR Marfă și CFR SA

Guvernul eșalonează pe 7 ani datoriile fiscale ale TVR, CFR Marfă și CFR SA

Un articol de: - 01 Sep 2012, 16:20
Guvernul eșalonează pe 7 ani datoriile fiscale ale TVR, CFR Marfă și CFR SA Foto: finantistii.ro Economic
Guvernul a aprobat, sâmbătă, un memorandum al Ministerului de Finanțe prin care se propune ca cei care au datorii fiscale de peste 300 milioane lei să poată beneficia de o eșalonare pe o perioadă de 7 ani, a anunțat purtătorul de cuvânt Andrei Zaharescu, informează Hotnews.

Zaharescu a declarat că din datele ANAF reies  trei contribuabili care înregistrează datorii mai mari de 300 milioane lei: Societatea Română de Televiziune (SRTv), Societatea Națională de Transport Feroviar CFR Marfă și Compania Naționăla de Căi Ferate CFR S.A..

"Guvernul a aprobat memorandumul prezentat de Ministerul Finantelor Publice prin care se propune modificarea și completarea OUG nr. 29/2011 în sensul introducerii unei excepții în ceea ce privește perioada de eșalonare astfel încât să poată beneficia de eșalonarea la plata datoriilor fiscale pe o perioadă de șapte ani contribuabilii care au datorii fiscale mai mari de 300 milioane lei”, a spus purtptorul de cuvânt Andrei Zaharescu.

“De asemenea, se propune extinderea excepței privind constituirea garanțiilor aplicabile instituțiilor publice și la autoritățile administrative autonome", a explicat Zaharescu.
 
Citeşte mai multe despre:   CFR,   TVR