Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Simona Halep are probleme serioase cu proprietățile de pe Nordului! Cum au ajuns casele sale din cea mai scumpă zonă a Capitalei motiv de scandal

Simona Halep are probleme serioase cu proprietățile de pe Nordului! Cum au ajuns casele sale din cea mai scumpă zonă a Capitalei motiv de scandal

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2019, 12:38
Foto: Hepta.ro Economic

Simona Halep are probleme serioase legate de proprietățile pe care le deține pe șoseaua Nordului, o zonă rezidențială de lux din București cunoscută mai ales pentru Cartierul Francez, potrivit stirilekanald.ro.

Cu ceva timp în urmă, fostul număr 1 mondial WTA a achiziționat aici o vilă, dar și câteva alte proprietăți. Este vorba de o investiție care se apropie, conform unor surse, de 1 milion de euro.
Totuși, lucrurile s-au complicat cu câteva săptămâni în urmă, atunci când numele Simonei Halep a apărut ca intervenient forțat într-un proces destul de complicat în care 12 bucureșteni solicită instanței dreptul lor la coproprietate asupra unui teren pe care se află și proprietățile Simonei Halep. 

Procesul a fost scos la lumină de wowbiz.ro și a debutat acum doi ani, iar printre cei care solicită dreptul de intrare în co-proprietate se numără și cele două fiice ale omului de afaceri Dumitru Puzdrea: Simona și Andreea. De partea cealaltă, printre proprietarii care apar ca intervievenți în acest proces se numără: Dumitru Dragomir – fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Andreea Cosma, Adriana Petrescu (soția lui Dan Petrescu), Stere Halep (tatăl Simonei Halep) precum și o întreagă asociație de proprietari a unui bloc de pe Șoseaua Nordului.

La termenul din 20 februarie, Simona Halep a solicitat cererea de chemare în garanție a unei alte persoanei, C.S. O astfel de solicitare se face în general atunci când există o obligație legală care s-ar putea imputa unei terțe persoane în cazul în care solicitantul pierde un drept. În cazul de față, ar putea fi vorba despre vânzătorul proprietății Simonei.

Citeşte mai multe despre:   simona halep
 
 
 
Loading...