Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ajută mediul de afaceri din alte state. Ce țară reduce taxele pentru a atrage afaceriști

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ajută mediul de afaceri din alte state. Ce țară reduce taxele pentru a atrage afaceriști

Un articol de: - 07 Iul 2016, 17:28
Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ajută mediul de afaceri din alte state. Ce țară reduce taxele pentru a atrage afaceriști Foto: publika.md Economic

Premierul Franței, Manuel Valls a anunțat prime și reduceri de taxe pentru afacerile care vor să părăsească Marea Britanie și să-și îndrepte atenția spre țara hexagonului, potrivit Le Figaro.

Pentru o creștere a atractivității pieței financiare din Paris în comparație cu Londra, premierul francez vrea să-i atragă pe afaceriști în țara sa.

Manuel Valls a precizat că, în contextul Brexitului, vrea să atragă printr-o serie de măsuri fiscale business-urile din Anglia.

"Votul britanicilor a trimis unde de şoc în întreaga comunitate europeană şi, mai ales, în rândul întreprinderilor din Regatul Unit. În cadrul acestui nou mediu care se prefigurează, ne dorim o Franţă atractivă", a declarat Manuel Valls.

În plus, Guvernul din Freanța vrea să înființeze un "punct unic de înregistrare", pentru a ușura demersurile administrative ale companiilor străine.

 

Citeşte mai multe despre:   manuel valls,   Londra