Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Rugăciunile au fost ascultate! Românii ies MAI DEVREME LA PENSIE. Vezi dacă și tu te afli în categoria celor norocoși

Rugăciunile au fost ascultate! Românii ies MAI DEVREME LA PENSIE. Vezi dacă și tu te afli în categoria celor norocoși

Un articol de: Beatris Ionita - 10 Feb 2020, 16:27
Economic

Se face dreptate pentru românii din diaspora!

OANA ROMAN, DEZBRĂCATĂ COMPLET! IMAGINI CU EA ÎN PIELEA GOALĂ! SE VEDE CHIAR ȘI... (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Angajații din diaspora care plătesc contribuții și în străinătate și în România vor beneficia de urgentarea analizarii dosarului de pensie

ÎNDRĂGITUL ACTOR A MURIT! CINE VA ÎNCASA TOATĂ AVEREA? ASTA DA SURPRIZĂ!

 Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anunțat că se va implica personal pentru reducerea duratei de peste un an în stabilirea pensiilor internaţionale pentru români.

ASTA DA BOMBĂ! VINE NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ: SMILEY A LĂSAT PE TOATĂ LUMEA MASCĂ: EA E ALEASA SURPRIZĂ! GINA PISTOL, ÎN STARE DE ȘOC

Am chemat la Bucureşti toţi ataşaţii de muncă din ambasadele şi consulatele noastre. După toate datele pe care le-am cerut în ultimele săptămâni şi după aceste discuţii avute ieri şi astăzi (miercuri şi joi n.r), mă îndrept spre câteva acţiuni imediate. Mă voi implica personal să se reducă durata de peste 1 an (sunt multe peste 1 an) în stabilirea pensiilor internaţionale pentru românii noştri.

Sunt cetăţeni români care, aflaţi la vârsta pensionării, după ce au lucrat şi în România şi afară, aşteaptă mult prea mult până să primească decizia de pensionare. Pe lângă discuţiile din ţară, voi merge personal să discut cu omologii mei din ţările în care sunt comunităţi mari de români. Să ştiţi că acestea sunt probleme cunoscute foştilor miniştri PSD ai muncii. Diferenţa este că eu nu le ignor. Caut să rezolv cât mai mult”, a anunțat Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

BOMBA MOMENTULUI! CRISTIAN POMOHACI A FUGIT DIN ȚARĂ CU PARTENERUL SECRET! SCENE DEOCHEATE LA PARIS (FOTO)

 

Violeta Alexandru a precizat că la toate sediile instituţiilor din coordonarea Ministerului vor fi afişate informaţii despre importanţa asigurării condiţiilor legale de muncă.

„Sunt români care, pentru un câştig mai bun, merg să lucreze în străinătate fără să se informeze corespunzător asupra condiţiilor respectiv asupra riscurilor implicate de munca fără forme legale. La toate sediile instituţiilor din coordonarea Ministerului vom afişa informaţii despre importanţa asigurării condiţiilor legale de muncă.

Vine şi vremea când românii care astăzi tind să treacă peste informaţiile privind importanţa prestării unei activităţi cu forme legale, se vor pensiona. Şi au nevoie de toate contribuţiile plătite. La nevoie, voi implica şi Inspecţia Muncii din România în acţiuni comune. Problemele legate de pensiile internaţionale au fost ignorate. Pentru PSD, românii din diaspora nu merită niciun efort. În ceea ce mă priveşte, merită tot efortul”, a mai spus ministrul.

Citeşte mai multe despre:   pensie