Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Cu cât a crescut numărul mediu de salariaţi din economie. Numărul de companii active a avansat și el. Datele INS

Cu cât a crescut numărul mediu de salariaţi din economie. Numărul de companii active a avansat și el. Datele INS

Un articol de: Redacția B1.ro - 21 Noi 2019, 10:05
Economic

Numărul mediu de salariaţi din totalul firmelor active a crescut cu 1% în 2018, faţă de anul precedent, iar numărul total de firme active a avansat cu 4,2%, arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS).

Astfel, numărul mediu de salariaţi din totalul întreprinderilor active a ajuns la 4,12 milioane, iar numărul total de firme active a crescut până la 547.568.

Mărimea medie a unei întreprinderi din industrie a fost de circa 24 salariaţi, în timp ce în comerţ a fost de circa 5,2 salariaţi.

COȘMAR ÎN LUMEA MONDENĂ! CORNELIA CATANGA, LA UN PAS DE MOARTE! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ INFARCT! VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ…

„La sfârşitul anului 2018, sectorul industrie însuma 57756 întreprinderi, respectiv 10,5% din totalul întreprinderilor active din domeniul economic (industrie, construcţii, comerţ şi servicii de piaţă). Cea mai mare pondere a fost deţinută de întreprinderile active din cadrul sectorului Servicii de piaţă, respectiv 47,7%.

În ceea ce priveşte cifra de afaceri, ponderea cea mai mare a fost deţinută de întreprinderile cu activitate principală de comerţ (40,1%), întreprinderile din construcţii deţinând numai 5,9%”, susține INS.

S-A TERMINAT! ȘTEFAN BĂNICĂ A SPUS TOT DESPRE VIOLETA! RELAȚIA DINTRE CEI CEI DOI ESTE EXTREM DE.... (GALERIE FOTO)

Citeşte mai multe despre:   INS
 
Loading...