Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Ioan Niculae, la sapă de lemn? Interagro mai operează doar 10% din terenul arabil administrat. Hotelul de 5 stele din Venus, SCOS LA VÂNZARE

Ioan Niculae, la sapă de lemn? Interagro mai operează doar 10% din terenul arabil administrat. Hotelul de 5 stele din Venus, SCOS LA VÂNZARE

Un articol de: Redacția B1.ro - 16 Iul 2019, 12:00
Foto: Hepta.ro Economic

Hotelul Inter de cinci stele din Venus, deținut de Ioan Niculae, va fi scos la vânzare, potrivit planului de reorganizare.

Administratorul judiciar al societăţii, nu a vrut să comenteze această informaţie pentru economica.net, dar a precizat că, “nucleul dur al societăţilor Interagro va fi constituit de agricultură”, conform planurilor de reorganizare ale societăţilor.

TRUPUL LUI VIOREL LIS VA FI INCINERAT! IMAGINI DE COȘMAR! OANA ȘI-A SMULS PĂRUL DE DURERE (GALERIE FOTO)

Mai precis, imperiul Interagro SA și Interagro SRL ar vrea să se repună pe picioare pentru a ieşi din insolvenţă. După realizarea planului de reorganizare şi aprobarea lui de către creditori, toate activităţile adiacente ale grupului au fost tăiate-suprimate, iar agricultura este core business-ul afacerii, iar la celelalte tipuri de afaceri adiacente, sau dezvoltate pe orizontală de activitatea de producţie agricolă vor fi închise sau vândute, în funcţie de analiza tehnică sau de cererea pieţei, conform sursei citate.

OANA ROMAN, PE FELIE CU CĂTĂLIN BOTEZATU! NU SE MAI ASCUND! IMAGINILE I-AU DAT DE GOL (FOTO)

” Societatea Interagro SA se află în primul trimestru al reorganizării, într-un plan de reorganizare structurat pe o perioadă de trei ani. Nucleul dur al business-ului Interagro SA este agricultura, iar suprafaţa pe care se lucrează este în jur de 4.000 de ha (...) Pentru societatea Interagro SRL a fost aprobat recent planul de reorganizare de către creditori, urmând ca în septembrie judecătorul sindic să se pronunțe asupra confirmării acestuia. Principala activitate a Interagro SRL va rămâne activitatea de producție agricolă. Conform planului de reorganizare, se va renunța la activitățile non-core precum: comerț, turism, restaurante, piscicultură. Societatea lucrează în prezent aproximativ 900 de ha teren, însă își propune ca pe viitor suprafața lucrată să ajungă la aproximativ 2000 ha”, a declarat CITR, administratorul judiciar al societăţii, pentru economica.net.

INCENDIAR! IULIA VÂNTUR, DEZMĂȚ TOTAL ÎN PĂDURE! SALMAN KHAN A PRINS-O ÎN FAPT! NEBUNIE ÎN INDIA

Mai mult, CITR a scos la vânzare, în urmă cu un an și jumătate, și avionul de lux al companiei Interagro SA, deținută de Ioan Niculae.

Reamintim că, până în intrarea în insolvență a imperiului, Ioan Niculae administra circa 50.000 de hectare, în unii ani şi mai mult, din care circa 11.000 de hectare se aflau în proprietatea Interagro, conform declaraţiilor acţionarului majoritar.

 

Citeşte mai multe despre:   Ioan Niculae
 
 
 
Loading...