Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Iohannis: Resping categoric tentativele populiste recente de punere în opoziție a investițiilor străine față de capitalul românesc (VIDEO)

Iohannis: Resping categoric tentativele populiste recente de punere în opoziție a investițiilor străine față de capitalul românesc (VIDEO)

Un articol de: -
Economic

Resping categoric tentativele populiste recente de punere în opoziție a investițiilor străine față de capitalul românesc, a declarat președintele Klaus Iohannis, în cadrul evenimentului ”Preşedintele României în dialog cu mediul de afaceri”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

”Resping categoric tentativele populiste recente de punere în opoziție a investițiilor străine față de capitalul românesc, companiile naționale față de IMM-urile românești. Așa ceva este o mare eroare. Convingerea mea profundă este aceea că antreprenoriatul românesc se va consolida cu atât mai mult cu cât cooperarea cu investitorii străini va fi mai strânsă”, a mai declarat Iohannis.

Iohannis: Resping categoric tentativele populiste recente de punere în opoziție a investițiilor străine față de capitalul românesc

Preşedintele a amintit că invesţiile străine directe în România au ajuns la 4,3 miliarde de euro în 2016.

”Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporaţii multinaţionale, şi chiar şi naţionale, au finanţat şi au stimulat şi au îndemnat proprii angajaţi să iasă la aceste manifestaţii”, declara liderul PSD Liviu Dragnea, pe 19 februarie, în contextul protestelor anti-OUG13 și antiguvernamentale.

Afirmațiile sale au fost susținute de mai mulți social-democrați.

Citeşte mai multe despre:   Iohannis
 
 
 
Loading...