Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Isărescu: Dacă te împrumuţi la o bancă, nu ai ajuns robul băncii, ci robul a ceea ce ai făcut cu banii

Isărescu: Dacă te împrumuţi la o bancă, nu ai ajuns robul băncii, ci robul a ceea ce ai făcut cu banii

Un articol de: - 27 Apr 2017, 09:56
Isărescu: Dacă te împrumuţi la o bancă, nu ai ajuns robul băncii, ci robul a ceea ce ai făcut cu banii Foto: Ziare.com Economic

Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a declarat că băncile trebuie să-i informeze pe oamenii care vor să-și facă un credit asupra regulilor, iar aceștia, la rândul lor, trebuie să fie conștienți că intră într-o bancă, nu în altă parte.

Acesta a mai precizat că omul care contractează un credit nu este robul băncii, ci robul casei pe care și-a făcut-o sau cumpărat-o.

Oamenii călătoresc cu avionul, dar nu trebuie să ştie neapărat cum funcţionează motorul cu reacţie. Însă trebuie să ştie că se urcă în avion şi că acolo sunt nişte reguli precise şi să accepte, chiar şi cei care călătoresc frecvent cu avionul, plictiseala aceea cu măsurile de siguranţă. Dacă călătoreşti mult cu avionul te şi gândeşti: ce mă tot omoară ăştia cu...Aşa şi când intră în bancă. Cum arăta Angela Similea în tinerețe. Cele mai frumoase poze cu îndrăgita cântăreață româncă (GALERIE FOTO)

Trebuie să ştie că intră într-o bancă, nu în altă parte. Trebuie să ştie că un credit trebuie dat înapoi...lucruri simple... Dacă te împrumuţi pe 30 de ani, apoi 30 de ani este o viaţă de om adult. Nu este împrumut de azi pe mâine. Am ajuns robul băncii! Ai ajuns robul a ceea ce ai făcut cu banii. Dacă ţi-ai făcut o casă eşti robul casei, nu neapărat robul băncii“, a declarat Mugur Isărescu, citat de ZF.

Citeşte mai multe despre:   Bancă,   credite,   rate,   imprumut,   avioane