Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Loteria Română lansează un nou loz răzuibil, vândut doar prin oficiile poştale

Loteria Română lansează un nou loz răzuibil, vândut doar prin oficiile poştale

Un articol de: Catinca Giosanu - 12 Oct 2020, 21:33
Loteria Română lansează un nou loz răzuibil, vândut doar prin oficiile poştale Economic

Loteria Română lansează un nou loz răzuibil, care va fi vândut la un preţ de numai 5 lei, câştigul maxim fiind în valoare de 50.000 de lei, a anunţat, luni, seară instituţia.

De menționat este că acest loz răzuibil va fi comercializat doar prin intermediul oficiilor poştale.

 

 

Loteria Română a lansat un produs nou

 

 

Potrivit unui comunicat de presă al Loteriei, noul loz care cuprinde mai multe zone de câştig poate fi achiziționat prin intermediul oficiilor poștale, iar jucătorii pot răzui cu numai 5 lei pentru „50.000 lei cash”, transmite Agerpres.

”Pentru jucătorii care aleg să-şi încerce norocul cumpărând un ”Loz Poşta Română” în oricare dintre oficiile poştale - atunci când trimit o scrisoare sau un colet unei persoane dragi sau chiar de la poştaşii care le aduc corespondenţa acasă - Loteria Română pune la bătaie 347.230 de câştiguri în valoare totală de 3.000.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Loteriei Române.

Numărul total de premii pe care Loteria Română le pune în joc este deCelebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

Preţul unui ”Loz Poşta Română” este de 5 lei, iar câştigurile lozului ”Loz Poşta Română” puse în joc sunt în valoare de 5 lei, 10 lei, 20 lei, 50 de lei, precum şi de 1.000 de lei şi 10.000 de lei. Cele mai mari premii care pot fi câştigate cu acest nou loz răzuibil sunt în cuantum de 50.000 de lei fiecare.

Comercializarea acestui nou loz se face exclusiv prin reţeaua Poştei Române în baza unui parteneriat încheiat în acest sens între C.N. Loteria Română S.A. şi C.N. Poşta Română S.A.

 

 

Loteria Română, premii pe bandă rulantă

 

 

Loteria Română acordă noi premii norocoșilor care au ghicit numerele extrase. 

Doi jucători, unul din București și celălalt din Brașov, au împărțit premiul de categoria a II-a la Loto 6/49 luând fiecare peste 60.000 de lei, conform reprezentanților instituției.

La fel de norocos a fost și un alt bucureștean care a câștigat tot un premiu de categoria a II-a însă la Noroc Plus. Bărbatul a nimerit 5 din cele 6 cifre ale numărului extras și va încasa astfel un premiul în valoare de 55.637 de lei!

”Felicitări si mult noroc tuturor celor care aleg să-și încerce norocul!”, a precizat Loteria Română într-un comunicat. 

Citeşte mai multe despre:   Loteria Romana