Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Ministerul de Finanțe returnează prin poștă actele depuse pentru concursul anulat privind ajutorul de minimis

Ministerul de Finanțe returnează prin poștă actele depuse pentru concursul anulat privind ajutorul de minimis

Un articol de: - 05 Sep 2013, 12:16
Ministerul de Finanțe returnează prin poștă actele depuse pentru concursul anulat privind ajutorul de minimis Economic

Ministerul de Finanțe anunță că va returna prin poștă Cererilor de acord pentru finanţare însoţite de documentele justificative depuse/transmise la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice pentru licitația proiectelor de minimis, în urma anulării concursului.

„Având în vedere disfuncţionalităţile apărute în modul de derulare a procedurii de înregistrare on-line pe pagina web a Ministerului Finanţelor Publice, din data de 28.08.2013, a cererilor de acord pentru finanţare în baza H.G. nr. 274/2013, cu modificările şi completările ulterioare, care au condus la imposibilitatea accesului egal al tuturor întreprinderilor interesate la operaţiunea de înscriere şi, prin urmare, la eliminarea şanselor egale de a se încadra printre întreprinderile ale căror cereri de acord pentru finanţare ar fi fost selectate, în vederea analizei cererilor acestora, în prima sesiune de înscriere, în baza Ordinului viceprim-ministrului/ministrului finanţelor publice şi ministrului delegat pentru buget nr. 1485 din data de 04.09.2013, Ministerul Finanţelor Publice anunţă: - anularea procedurii de înregistrare on-line a cererilor de acord pentru finanţare în baza H.G. nr. 274/2013, cu modificările şi completările ulterioare, şi a Listei cererilor de acord pentru finanţare înregistrate on-line, precum şi – returnarea Cererilor de acord pentru finanţare însoţite de documentele justificative depuse/transmise la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice, prin poştă cu confirmare de primire”, a transmis joi ministerul într-un comunicat de presă.

Ministerul Finanțelor Publice a decis anularea procedurii privind acordarea ajutorului de minimis, în urma reclamațiilor primite de la IMM-uri, care susțin că nu au putut depune cererile pentru că site-ul era blocat. Procedura va fi reluată.

Citeşte mai multe despre:   Ministerul de Finante