Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic ​Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri și IMM-urilor a făcut publică data estimativă pentru deschiderea programului SRL-D, prin care firmele pot primi până la 10.000 de euro de la stat

​Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri și IMM-urilor a făcut publică data estimativă pentru deschiderea programului SRL-D, prin care firmele pot primi până la 10.000 de euro de la stat

Un articol de: - 02 Sep 2015, 18:36
​Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri și IMM-urilor a făcut publică data estimativă pentru deschiderea programului SRL-D, prin care firmele pot primi până la 10.000 de euro de la stat Foto: immromania.ro Economic
Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri si IMM-urilor a făcut publică o nouă dată estimativă la care se va deschide Programul SRL-D, prin care firmele pot primi de la stat până la 10.000 de euro. Astfel, programul bugetat cu aproape 30 de milioane de lei urmează să se deschidă pe 10 septembrie.

“Data estimată de deschidere a aplicației de înscriere este 10.09.2015", a comunicat, miercuri, Ministerul Energiei, Mediului de Afaceri si IMM-urilor, potrivit startupcafe.ro.

Referitor la întârzierea deschiderii programului cu 17 zile față de data estimativă, Ministerul a precizat că începerea programlui este condiționată de aprobarea de către Guvern, care a avut loc în ședința din 19 august.

Un alt program aflat în întrârziere ce vine în sprijinul firmelor mici și mijlocii este Programul pentru Susținerea Meșteșugurilor și a Artizanatului, care urmează să fie înceapă pe 15 octombrie 2015.

"Se estimează deschiderea sesiunii de înscriere pentru program la data de 15.10.2015.  Procedura de implementare a programului se află pe circuitul de avizare internă din cadrul MEIMMMA", a precizat sursa citata.

Mai multe detalii despre programul SRL-D și Artizanat AICI.