Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Ministrul de Finanţe, Florin Cîțu, susține că e atacat de 'o gașcă organizată de teroriști economici': 'Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate telenovele la TV'

Ministrul de Finanţe, Florin Cîțu, susține că e atacat de 'o gașcă organizată de teroriști economici': 'Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate telenovele la TV'

Un articol de: Traian Avarvarei - 08 Iun 2020, 16:15
Ministrul de Finanţe, Florin Cîțu, susține că e atacat de 'o gașcă organizată de teroriști economici': 'Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate telenovele la TV' Foto: gov.ro Economic

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este atacat politic în mod ”mizerabil” prin ştiri false construite ”în cel mai securistic mod”. Acest lucru se întâmplă pentru că refuză ”să arunce ţara în aer”, spune acesta. Cîțu face referire în acest sens la ”o gaşcă organizată de terorişti economici”, anume la „un politician care se ascunde după fustele nevestei” şi un avocat care ”profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani”.

 

Ministrul de Finanţe susţine că este atacat de o gaşcă organizată de terorişti economici

 KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Atacul politic din ultimele zile la adresa mea este un fake news construit în cel mai securistic mod, declaraţia mea de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest, scrie luni ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook. Florin Cîţu subliniază că acuzaţiile la adresa sa sunt false, iar toate informaţiile despre averea sa sunt publice.

”Cum să -ţi foloseşţi soţia ca arma politica. De câteva zile urmărim cu toţii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uiaţi cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc ţara în aer. Deşi toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluţia economiei, inflaţie şi dobânzi mai mici, moneda naţională stabilă, creştere economică în primul trimestru şi păstrarea ratingului de ţără, continuă mârşav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine şi îmi atacă în cel mai ticălos mod familia”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.

 

Cîţu: Atacul politic la adresa mea este un fake news construit în cel mai securistic mod de un politician care ”se ascunde după fustele nevestei”

 

Oficialul afirmă că este atacat de un politician care ”se ascunde după fustele nevestei” şi un avocat.

”Cine mă atacă? O gaşcă organizată de terorişti economici. Un politician şi prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate teleonovele la TV. Celalat, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi. Nu în ultimul rând, s-a alăturat echipei şi un demintar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva. Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte şi voi dezvălui TOT. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declaraţia de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest. Cum să înţeleagă socialiştii că în ţara asta sunt şi oamenii cinstiţi? Ei stiu doar să fure proprietăţile şi munca oamenilor”, scrie ministrul de Finanţe.

Ministrul Finanţelor a fost acuzat, în spaţiul public, că ar fi desfiinţat Departamentul juridic al ministerului care ar fi trebuit să se judece cu părinţii săi.

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu