Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Ministrul Energiei: Vă garantez cu demisia mea că prețurile gazelor pentru populație nu vor crește de la 1 ianuarie (VIDEO)

Ministrul Energiei: Vă garantez cu demisia mea că prețurile gazelor pentru populație nu vor crește de la 1 ianuarie (VIDEO)

Un articol de: - 04 Dec 2014, 16:17
Ministrul Energiei: Vă garantez cu demisia mea că prețurile gazelor pentru populație nu vor crește de la 1 ianuarie (VIDEO) Foto: B1 TV Economic
Ministrul Energiei, Răzvan Nicolescu, a reafirmat, joi, că prețul gazelor pentru populație nu va crește de la 1 ianuarie 2015, el garantând cu demisia sa în această situație.

„Foarte mult s-a vehiculat în aceste zile două-trei teme legate de prețurile la energie. Despre prețurile la gaz s-a spus că vor crește cu peste 35% începând cu ianuarie. Vă garantez că prețurile nu vor crește, cel puțin până la data de 1 iunie 2015, când vom prezenta un nou calendar de liberalizare, care se va finaliza la data de 1 iunie 2021”, a spus ministrul Energiei.

El a completat că ministerul a obținut acordul pentru ca CET-urile să fie tratate la fel ca și consumatorul casnic pentru gaze.

„Vă garantez că prețurile nu vor crește de la 1 ianuarie 2015, prețurile la energia termică nu vor crește, vă garantez că CET-urile vor fi tratate ca și până acum. Vă garantez cu demisia mea”, a mai spus acesta.

Ministrul Energiei, despre liberalizarea prețului gazelor de la 1 ianuarie