Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a anunțat că nu ia în calcul modificarea condițiilor Programului Prima Casă

Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a anunțat că nu ia în calcul modificarea condițiilor Programului Prima Casă

Un articol de: - 05 Iul 2016, 21:30
Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a anunțat că nu ia în calcul modificarea condițiilor Programului Prima Casă Foto: economica.net Economic

Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a declarat că nu va modifica condițiile programului Prima Casă.

Aceasta a adăugat că în prezent sunt disponibile 280 de milioane de lei. În plus, ministerul analizează dacă va face o redistribuire a fondurilor nefolosite de anumite bănci.

"Nu luăm în calcul modificarea condiţiilor Programului Prima Casă. Sunt 280 de milioane disponibili în acest moment. Facem o analiză, trebuie să identificăm dacă există sume disponibile la anumite bănci, să facem o redistribuire a acestora şi apoi vom decide ce se întâmplă cu cererile care practic există în acest moment la bănci", a precizat Anca Dragu, potrivit Mediafax.

Ministrul Finanțelor a mai spus că Ministerul este în discuție cu băncile pentru o opinie din partea lor cu privire la "eficienţa acestui program".

"El a fost demarat în 2009, până în prezent nu s-a făcut o analiză a impactului Programului Prima Casă. Deci asta este faza în care acum discutăm cu toţi factorii implicaţi să vedem ce efect a produs acest program în piaţa", a mai spus Anca Dragu.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Prima Casa