Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Ministrul Finanțelor: Misiunea FMI, CE şi BM în România nu va fi amânată. Ne-am îndeplinit angajamentele financiare

Ministrul Finanțelor: Misiunea FMI, CE şi BM în România nu va fi amânată. Ne-am îndeplinit angajamentele financiare

Un articol de: - 04 Iul 2012, 15:15
Economic

Misiunea Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale va veni la Bucureşti pe 24 pentru o nouă evaluare a acordului, la acest moment nefiind prevăzut ca misiunea să fie amânată din cauza situaţiei politice interne, a afirmat miercuri ministrul Finanţelor, Florin Georgescu.

Georgescu a anunțat că Româmnia și-a îndepinit angajamanetele privind deficitul asumat în acordurile financiare cu instituțiile respective.

”Economia se mișcă în parametrii preconizați și ne vom încadra în ținta de creștete economică asumată pentru anul 2012” a mai spus Georgescu.

”Astăzi a avut loc o primă rundă de analiză a rectificării ce va avea loc la finele acestei luni, care va avea loc după negocierile cu FMI. În linii mari, ca la fiecare rectificare, ordonatorii de credite solicită suplimentări. Așa se întâmplă de fiecare dată - se cere mai mult, se acceptă cât este posibil” a mai spus ministrul Finanțelor.

Misiunea FMI în România nu se amână
Embed:

 
 
 
Loading...