Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic O companie aeriană low cost din Polonia va înlocui ziarele cu iPad-uri, pentru a scădea costurile. Următorul pas, conexiuni de Internet

O companie aeriană low cost din Polonia va înlocui ziarele cu iPad-uri, pentru a scădea costurile. Următorul pas, conexiuni de Internet

Un articol de: - 29 Aug 2012, 18:13
O companie aeriană low cost din Polonia va  înlocui ziarele cu iPad-uri, pentru a scădea costurile. Următorul pas, conexiuni de Internet Foto: ukrainebusiness.com.ua Economic

Compania aeriană poloneză low cost Eurolot a cumpărat 500 de iPad-uri care vor fi puse la dispoziția pasagerilor de pe toate zborurile companiei. Mai întâi, acestea vor avea ediții electronice ale ziarelor, revistelor și altor mijloace similare de comunicare în masă, înlocuind complet variantele pe hârtie distribuite în mod tradițional în avioane.

Este un pas rațional, a explicat expertul în călătorii aeriene Tomasz Dziedzic, de la Institutul de Turism, relatează Warsaw Business Journal.

Acesta consideră că merită investiția în iPad-uri, se vor amortiza într-un an sau doi, devenind solutia mai eficientă economic pe termen lung. Mișcarea transmite și un mesaj de marketing – compania demonstrează că este high-tech și vine în întâmpinarea nevoilor în schimbare a pasagerilor săi.

Următorul pas va fi introducerea conexiunilor de Internet pe toate zborurile, la toate clasele de servicii. Cea mai mare provocare este implementarea unei tehnologi care să nu interfereze cu echipamentul de navigare al aeronavei.

Încă un plus, din septembrie Eurolot va pune la dispoziția calătorilor o aplicație gratuită pentru telefoanele mobile care va face mai ușoară verificarea programului de zbor și rezervarea biletelor.

Eurolot este o companiei subsidiară a LOT Polish Lines, aflată sub controlul statului.

Citeşte mai multe despre:   Polonia,   iPad,   zbor