Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic O companie chineză cere înregistrarea mărcii "Snowden" pentru o tehnologie a maşinilor electrice

O companie chineză cere înregistrarea mărcii "Snowden" pentru o tehnologie a maşinilor electrice

Un articol de: - 16 Aug 2013, 23:50
O companie chineză cere înregistrarea mărcii "Snowden" pentru o tehnologie a maşinilor electrice Foto: maximumpc.com Economic

O companie din China, Hong Yuan Lan Xiang, a făcut o cerere pentru înregistrarea "Snowden" ca marcă a unei tehnologii destinată maşinilor electrice.

Hong Yuan Lan Xiang a solicitat autorităţilor din China înregistrarea mărcii "Snowden" atât în chineză, cât şi în engleză, scrie AFP.

"Discutăm cu producătorii auto chinezi şi dorim să lansăm maşini echipate cu tehnologia noastră până la sfârşitul acestui an. Tehnologiile secrete şi produsele companiei includ noi tipuri de baterii, transformarea maşinilor tradiţionale în maşini electrice şi metode de încărcare rapidă", a spus directorul companiei, Zhu Hefeng.

Analiştii consideră improbabil ca soloicitarea companiei să fie aprobată, întrucât numele ar putea fi considerat prea "politizat" de către guvernul chinez.

Hong Yuan Lan Xiang nu este prima companie care încearcă să înregistreze marca "Snowden" în China.

În 2010, un producător chinez de îmbrăcăminte a înregistrat numele "Snowden" în chineză, pentru produsele sale, a arătat publicaţia. Mai multe alte companii au înregistrat şi ele marca englezească "Snowden" pentru alte produse din China.

Citeşte mai multe despre:   China