Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic „Oameni buni, eu nu mai pot cu domnu' Isărescu!”. Deputat: Eu cred că nu vreți să se publice veniturile pentru că sunt mega-nesimțite!

„Oameni buni, eu nu mai pot cu domnu' Isărescu!”. Deputat: Eu cred că nu vreți să se publice veniturile pentru că sunt mega-nesimțite!

Un articol de: fotbal - 10 Aug 2016, 16:19
„Oameni buni, eu nu mai pot cu domnu' Isărescu!”. Deputat: Eu cred că nu vreți să se publice veniturile pentru că sunt mega-nesimțite! Economic

Deputatul Daniel Zamfir, inițiatorul legii dării în plată, se arată revoltat de atitudinea guvernatorului Mugur Isărescu cu privire la transparența salarială din Banca Națională.

„Oameni buni, eu nu mai pot cu domnu'! Adică e concurență în interiorul BNR? Stau oamenii peste program cu orele ca să obțină performanță, nu? D-aia 11 ani din 12 ați ratat obiectivele don Guvernator? Ce-ar fi în țara asta dacă argumentul dvs ar fi îmbrățișat de oricare dintre instituțiile statului? Ce-i aia domnule, să vă opuneți să respectați legea? Pentru dvs, legea e facultativă? Eu cred că nu vreți să se publice veniturile pentru că sunt mega-nesimțite!”, a afirmat Zamfir.

Totul a pornit de la dezvăluirile făcute de economistul Lucian Isar. Conform acestuia, guvernatorul BNR ar avea venituri de 40.000 de euro pe lună, din salariu, bonusuri…etc.

În ciuda zvonurilor, Isărescu dezminte: "Salariu net este de 42.727 lei, adică 9.495 de euro, iar indemnizația lunară de președinte al CA al BNR este de 18.476 lei, adică 4.106 euro. În total, 61.203 lei, adică 13.601 euro", a explicat guvernatorul BNR.

Citeşte mai multe despre:   legea darii in plata,   BNR