Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic OMV Petrom a lansat Colecția Reușite Românești și pune la bătaie o Dacia Logan în fiecare zi

OMV Petrom a lansat Colecția Reușite Românești și pune la bătaie o Dacia Logan în fiecare zi

Un articol de: - 18 Sep 2013, 11:18
OMV Petrom a lansat Colecția Reușite Românești și pune la bătaie o Dacia Logan în fiecare zi Economic

OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, a lansat o nouă campanie promoţională în toate staţiile Petrom din România, care se va derula în perioada 16 septembrie – 15 decembrie 2013. Colecția Reușite Româneşti aduce în prim plan produsele românești, iar Dacia Logan va da startul, se arată într-un comunicat al companiei.

Adrian Nicolaescu, Director de vânzări: „Noua platformă promoțională Petrom se adresează tuturor persoanelor dinamice, cărora le propunem o varietate de produse apreciate, fabricate în Romania. Colecția Reușite Românești însumează reprezentarea tradițiilor unice, a artiștilor români, și reunește produse și proiecte românești de succes. Toate acestea se regăsesc, începând cu 16 septembrie 2013, în standurile tricolore dedicate din rețeaua națională Petrom.”

În perioada 16 septembrie – 15 decembrie 2013, la alimentarea cu carburant în valoare de minim 50 de lei, clienții Petrom se înscriu în cursa pentru o mașină Dacia Logan. În urma tragerilor la sorți, 65 de autoturisme vor fi oferite ca premiu celor mai norocoși clienți ai rețelei, cate una in fiecare zi lucratoare, pana la incheierea campaniei.

Pentru detalii despre platforma Colecția Reușite Românești și campania promoțională, precum și pentru a consulta regulamentul acesteia, accesați www.petrom.com.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier din sud-estul Europei, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Grupul şi-a consolidat poziţia pe piaţa petrolieră din sud-estul Europei în urma unui amplu proces de modernizare şi eficientizare, pentru a cărui implementare au fost realizate investiţii de peste 8,8 miliarde euro în ultimii opt ani.

Citeşte mai multe despre:   OMV PETROM,   petrom