Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Guvernul a decis: Doar EI sunt românii care vor primi mai MULȚI BANI la PENSII! VEZI dacă ești pe listă...

Guvernul a decis: Doar EI sunt românii care vor primi mai MULȚI BANI la PENSII! VEZI dacă ești pe listă...

Un articol de: B1.ro - 02 Dec 2018, 12:27
Guvernul a decis: Doar EI sunt românii care vor primi mai MULȚI BANI la PENSII! VEZI dacă ești pe listă... Economic

Pensiile de serviciu ale foştilor angajaţi ai Ministerului de Interne, fie că sunt primite de cei care au ajuns la limita de vârstă, de beneficiari urmaşi ai angajaţilor sau de persoane invalide, sunt mai mari decât ale celor care au fost angajaţi ai Ministerului Apărării, informează Adevărul.

În luna septembrie, în sistemul de pensii al Ministerului de Interne figurau 78.509 pensionari, pensia medie a foştilor poliţişti, jandarmi şi pompieri fiind de 3.523 lei lunar.  Beneficiari ai pensiilor de serviciu erau 60.364 de oameni, pensia medie a acestora fiind de 4.065 lei, cu 226 lei mai puţin decât pensia medie a militarilor.   

Cei 3.601 foşti angajaţi ai MAI aveau o pensie de invaliditate medie de 2.157 lei, cu 558 lei mai mult decât pensiile de invaliditate ale foştilor militari.  

Doar pensiile de urmaş ale militarilor sunt mai mari decât cele ale foştilor angajaţi MAI, respectiv 1.991 lei, faţă de 1.616 lei.
 

Citeşte mai multe despre:   Ministerul de Interne ,   Ministerul Apararii