Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic ALERTĂ! AU UMBLAT deja în contul tău de PENSII: Doar AICI poți să verifici CÂȚI BANI mai ai!

ALERTĂ! AU UMBLAT deja în contul tău de PENSII: Doar AICI poți să verifici CÂȚI BANI mai ai!

Un articol de: B1.ro - 20 Mai 2019, 09:00
Sursa: Pixabay Economic

Aproape 7,2 milioane de români sunt, în prezent, participanţi la sistemul de pensii private obligatorii. Contribuţia la Pilonul II este obligatorie pentru persoanele cu vârsta de până la 35 de ani şi opţională pentru cel cu vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani.

DOAMNE, CE SE ASCUNDE ÎN BURTA ANDREEI ESCA! GINECOLOGULUI NU I-A VENIT SĂ CREADĂ! ASTA E PREA DE TOT

Toate fondurile de pensii administrate privat au lansat platforme online de vizualizare a conturilor, informează Adevărul. Aceste conturi se activează şi se folosesc precum o căsuţă de e-mail, adică primeşti un user, o parolă (şi eventual un alt element de siguranţă) cu care te poţi loga şi intra în contul tău pentru a vizualiza sumele acumulate. În această secţiune, participanţii la fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II) îşi pot verifica oricând, pe Internet, situaţia contului personal de pensie privată, istoricul contribuţiilor şi alte informaţii.

DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII I-A ÎNTRISTAT PE TOȚI! AU OPRIT FILMĂRILE!

În prezent, contribuţia lunară la Pilonul II este de 3,75 puncte procentuale din constribuţiile pentru asigurări sociale (CAS).

BIANCA DRĂGUȘANU A ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII! INCREDIBIL UNDE ȘI-A FĂCUT TATUAJUL DEMENȚIAL! IMAGINI BOMBĂ CU ZONA INTIMĂ (GALERIE FOTO)

 

 
 
 
Loading...