Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Plătești instant folosind aplicația BetraPay care efectuează conversii de criptomonede automat și în timp real!

Plătești instant folosind aplicația BetraPay care efectuează conversii de criptomonede automat și în timp real!

Un articol de: B1.ro - 06 Noi 2019, 15:49
Plătești instant folosind aplicația BetraPay care efectuează conversii de criptomonede automat și în timp real! Economic

Impactul blockchain-ului asupra digitalului este impresionant. Această tehnologie descentralizată va schimba lumea. Subiectul blockchain este discutat peste tot, pe Internet, în mass-media, la TV, în ziare, etc. Tehnologia blockchain a devenit un fenomen global, aplicarea ei se face pe scară largă, de către comercianți, oameni de afaceri, start-up-uri, companii și așa mai departe.

Popularitatea fenomenului se datorează avantajelor oferite. Oamenii de afaceri sunt fascinați de faptul că pot încheia contracte inteligente fără intervenția intermediarilor și pot avea o opțiune interesantă, din motive de eficiență și reducerea costurilor. Accesul la blockchain este accesibil, ușor, informațiile sunt în siguranță.

Această tehnologie este aplicată și pe piața de capital. Tehnologia face posibil comerțul echitabil, serviciile notariale automatizate, drepturile de proprietate digitală și altele. Tehnologia este asemenea unui catalizator pentru inovații în diferite domenii. Aplicațiile blockchain se dezvoltă în continuare și cresc tot mai mult în popularitate.

Utilitatea criptomonedelor este clară pentru comercianți, mai ales că este alimentată de tehnologia blockchain. Nu este de mirare că a crescut numărul aparatelor și a comercianților care acceptă criptomonede.

În fiecare an apar noi inovații blockchain, asta va face ca accesibilitatea și ușurința de utilizare să se îmbunătățească. Specialiștii spun despre comercianții cu amănuntul că vor fi și ei obligați să aleagă plata cu criptomonede și blockchain, altfel riscă să rămână în urma concurenților și chiar să piardă loialitatea clienților.

Procesarea instantanee a plăților cu tranzacții potențial nelimitate între utilizatori este specific blockchain-ului. Prin urmare, acest sistem de plată este ideal pentru tranzacții frecvente care se fac între comercianți și clienți.

Statisticile arată că în Europa există mai mult de 80.000 de magazine care folosesc deja cryptocurrency. De asemenea, mai mult de 48.000 de companii acceptă crypto ca metodă de plată. În Japonia există mai mult de 260.000 de magazine care acceptă criptomonede ca plată. Asta arată că acestea sunt pregătite pentru consumatorii care decid să folosească plata cu criptomonede. Aceștia vor putea prelua controlul asupra finanțelor proprii, tehnologia blockchain oferind siguranță maximă în realizarea plăților și tranzacțiilor.

 

Plătești instant folosind aplicația Betra Pay!

 Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

Tehnologia blockchain stă la baza BETRA Coin. Aceasta este prima criptomonedă privată românească. Moneda se află în faza de Pre-Sale, urmând să fie lansată în luna noiembrie 2019, de Ziua Națională a României, în Dubai. Moneda, care poate fi achiziționată în prezent pe Bitlocus, va fi lansată de către fondatorii de la BeTrader Academy din Pipera pe exchange-urile IDCM și BIKI.

BETRA Coin este o criptomonedă bazată pe Ethereum, adică pe blockchain descentralizat, care oferă anonimat utilizatorilor și tranzacțiilor acestora.

 

Betra Wallet și aplicația Betra Pay

 

Folosind aplicația BetraPay, fiecare utilizator poate efectua tranzacții sigure. Cumpărăturile se pot face la comercianții care folosesc plata cu Bitcoin, Ethereum, dar și cu alte tipuri de criptomonede ERC-20. Aplicația dispune de un sistem de siguranță de ultimă generație, este protejat de Secure Enclave și tehnologia de autentificare biometrică. 

Ciprian Ciceu, fondatorul și proprietarul BETRA și Be Trader Academy România, a fost personal în China, la Blockchain Centre Shanghai pentru a analiza și stabili facilitățile aplicației.

BetraPay este o aplicație bazată pe sistemul tip Bastion Pay și folosește tehnologia Instant Swap. Această tehnologie permite schimbarea în timp real a criptomonedelor pentru a efectua plăți către comercianți.

Poți cumpăra criptomonede dorite direct cu cardul de credit Visa sau Mastercard pe platforma BBTA. Depui EUR, alegi criptomoneda dorită și cumperi în doar câteva minute, fără probleme. Poți cumpăra Bitcoin sau Ethereum direct prin sistemul Betra Pay care efectuează conversii de criptomonede automat și în timp real.

Sistemul BetraPay le permite utilizatorilor să facă cumpărături la comercianții care aleg plata cu diferite criptomonede disponibile, precum sunt Bitcoin, Ethereum, criptomonede ERC20. Plățile sunt rapide, se fac prin scanarea codurilor QR.

 

Plata prin scanarea codurilor QR

 

Utilizatorii care au monede BETRA Coin, au posibilitatea de a realiza plăți prin scanarea codurilor QR integrate în sistemele de tip Bastion Pay.

Aplicațiile pot fi descărcate de pe App Store pentru device-uri care rulează iOS, sau de pe Google Play Store pentru dispozitive cu sistem de operare Android.

Fondatorul BETRA, Ciprian Ciceu, le recomandă pasionaților cursurile Academiei Be Trader din Pipera. Este vorba despre cursuri de tranzacționare la bursă, realizate la cele mai înalte standarde internaționale. Oferă modalități de creștere a investițiilor prin utilizarea principiilor de gestionare a riscurilor, cursuri inovative OPTIONS, FUTURES și CRYPTO, reguli și concepte fundamentale ale pieței de tranzacționare, strategii eficiente de realizare a unor tranzacții cât mai profitabile.

Cursanții pot face tranzacții pe conturi DEMO, pentru a se stabili nivelul lor și chiar pot avea posibilitatea de a tranzacționa și pe platforme cu bani reali. La final se acordă o diplomă VTCT Level 5 acreditată, care corespunde cu 120 de credite și 2 ani universitari.