Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Poliţia Locală a suspendat activitatea a 15 restaurante şi cluburi din Centrul Istoric al Capitalei (VIDEO)

Poliţia Locală a suspendat activitatea a 15 restaurante şi cluburi din Centrul Istoric al Capitalei (VIDEO)

Un articol de: - 21 Aug 2017, 16:12
Poliţia Locală a suspendat activitatea a 15 restaurante şi cluburi din Centrul Istoric al Capitalei (VIDEO) Economic

Poliția Locală a municipiului București a suspendat activitatea a 15 restaurante și cluburi din Centrul Vechi al Capitalei, la sfârșitul săptămânii trecute, conform instituției. Proprietarii restaurantelor au fost amendați, iar activitatea acestora suspendată temporar, din cauza autorizației de funcționare care lipsea.

În urma acțiunii din weekend-ul precedent, s-au întreprins controale la 67 de restaurante și cluburi. S-au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 208.000 de lei.

"Pe lângă societăţile cărora li s-a suspendat activitatea, alţi 25 de agenţi economici au fost găsiţi de către inspectorii Direcţiei Control cu diferite nereguli, iar reprezentaţii acestora au fost chemaţi la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru verificări suplimentare. (...) În urma acţiunii din acest weekend, au fost controlaţi, în total, 67 de agenţi ecomonici iar 21 de persoane au fost legitimate în vederea identificării. S-au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale, cuantumul amenzilor depăşind 208.000 lei", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB), conform B1TV. 

Poliţia Locală a suspendat activitatea a 15 restaurante şi cluburi din Centrul Istoric al Capitalei (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   controale,   cluburi,   amenda