Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Predoiu: PDL acceptă o discuție cu premierul Ponta pe măsurile economice

Predoiu: PDL acceptă o discuție cu premierul Ponta pe măsurile economice

Un articol de: - 04 Sep 2013, 16:33
Predoiu: PDL acceptă o discuție cu premierul Ponta pe măsurile economice Economic

PDL acceptă o discuție pe măsurile economice cu Victor Ponta, a anunțat, miercuri, prim-vicepreședintele partidului Cătălin Predoiu, arătând că aceasta poate avea loc pe 12 septembrie, așa cum a sugerat premierul.

"Astăzi am transmis către primul ministru, sub semnătura preşedintelui PDL Vasile Blaga, o scrisoare în care cerem Guvernului să discutăm măsuri pentru salvarea locurilor de muncă. Întâlnirea poate avea loc pe 12 septembrie la Parlament, iar scopul ei este explicarea şi impunerea unor măsuri de relansare a economiei ţinând cont de situaţia în care aceasta se află şi de faptul că este evident că primul-ministru are limite de înţelegere a fenomenului economic", a spus Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, democrat-liberalii vor un ”dialog serios”. Predoiu şi-a exprimat speranţa că dialogul PDL cu premierul va fi serios, iar în cazul în care nu va avea rezultat reprezentanţii PDL "au în vedere" o moţiune simplă legată de situaţia economică.Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunțat de luni că PDL va trimite o scrisoare premierului Victor Ponta în care va arăta că democrat-liberalii aşteaptă execuţia bugetară pentru a participa la discuţii pe măsuri economice.

Citeşte mai multe despre:   PDL,   Vasile Blaga,   Victor Ponta,   Catalin Predoiu