Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Primăria București oferă peste 18 milioane euro pentru sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului și Carol

Primăria București oferă peste 18 milioane euro pentru sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului și Carol

Un articol de: - 30 Aug 2013, 19:27
Primăria București oferă peste 18 milioane euro pentru sistemul de canalizare din lacurile Titan, Tineretului și Carol Economic
Peste 18 milioane de euro oferă Primăria București pentru lucrări la sistemul de canalizare și evacuare din lacurile Titan, Tineretului și Carol, precum și pentru realizarea unui sistem de drenare la canalul colector principal de sub albia Dâmboviței, relatează Mediafax.

O licitație deschisă este organizată de către Primăria Capitalei pentru atribuirea contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor necesare construirii sistemului de drenare de la partea dreapta a Casetei - canalul colector principal sub albia Dâmboviţei, dar şi pentru alte lucrări la sistemul de canalizare şi de evacuare din lacurile Titan, Tineretului şi Carol.

Se vor proiecta și executa și trei stații de pompare pentru refulare preaplin din lacurile Carol, Tineretului și Carol, pentru reducerea cantității de apă care se infiltrează în canalul colector.

Proiectul va include și toate documentele necesare pentru elaborarea proiectului tehnic şi detaliilor de execuţie în conformitate cu legislaţia naţională.

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 18,30 milioane euro fără TVA. Suma va fi plătită din bugetul municipalității dar și din fonduri europene prin Programul Operational Sectorial de Mediu.

Durata contractului sau a acordului cadru este de 30 luni de la data atribuirii.

Licitația pentru acest proiect va avea loc pe 21 octombrie, la orele 11:00, la sediul Primăriei Capitalei.