Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Primăria Capitalei a rectificat bugetul în scădere cu 240 milioane lei: Transportul, dezvoltarea, mediul și învățământul, afectate (VIDEO)

Primăria Capitalei a rectificat bugetul în scădere cu 240 milioane lei: Transportul, dezvoltarea, mediul și învățământul, afectate (VIDEO)

Un articol de: - 15 Oct 2015, 13:24
Primăria Capitalei a rectificat bugetul în scădere cu 240 milioane lei: Transportul, dezvoltarea, mediul și învățământul, afectate (VIDEO) Economic

Conducerea Primăriei Capitalei a rectificat bugetul în scădere cu 240 milioane lei. Domeniile de unde se taie bani sunt printre altele, transportul, dezvoltarea, mediul şi învăţământul.
Bugetul PMB pe anul 2015 este de 4,18 miliarde lei. Din aceasă sumă se scade rectificarea, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe site-ul municipalității.

Astfel, de la protecția mediului se vor tăia 109 milioane lei, de la învățământ 19 milioane lei, de la transporturi 50 milioane lei, de la dezvoltare  62 milioane lei, de la Administrația Străzilor se taie 18 milioane lei, de la Cimitire 26 milioane lei.

Bani în plus vor primi Administrația Lacuri Parcuri și Agrement - 11 milioane lei, și Clubul Sportiv Municipal - 14 milioane lei. Subvenția la RADET va fi suplimentată cu 50 milioane lei, iar pentru majorarea salariilor funcționarilor din primărie se aloca circa 4 milioane lei.

Citeşte mai multe despre:   PMB,   Primaria Municipiului Bucuresti,   transporturi,   buget,   Oprescu