Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Proprietarii magazinului Cocor scot la vânzare și complexul hotelier din Neptun

Proprietarii magazinului Cocor scot la vânzare și complexul hotelier din Neptun

Un articol de: - 06 Aug 2012, 18:14
Proprietarii magazinului Cocor scot la vânzare și complexul hotelier din Neptun Foto: cocorspahotel.ro Economic

Proprietarii magazinului Cocor din Bucureşti, scos la vânzare luna trecută, vor să vândă şi complexul hotelier cu același nume din staţiunea Neptun. Prețul de pronire este de 18 milioane de euro și poate să scadă cu cel mult 40%. Decizia aceasta a fost aprobată la sfârșitul săptămânii trecute.

Firma Turism Cocor este controlată în proporţie de 69,01% de Cocor Bucureşti, restul capitalului fiind deţinut de SIF Transilvania (26,6%) şi alţi acţionari, relatează Mediafax.

Acționarii companiei Cocor București, care deține magazinul Cocor din Capitală, au aprobat, la jumătatea lunii iulie, vânzarea tuturor activelor, pentru restructurarea firmei. Prețul cerut de acționari pentru magazin este de 50 de milioane de euro, însă nu se specifică dacă aici este inclus și terenul.

De asemenea, acționarii Cocor au aprobat și strategia de restructurare a companiei, care include vqnzări de active în scopul rambursării total sau parțiale a creditului contractat în 2008 la BCR, pentru modernizarea magazinului, în valoare de aproximativ 18 milioane de euro. Tot atunci, acționarii au decis și să scoată la vânzare alte zece active situațe în zone centrale din București.

Citeşte mai multe despre:   hotel,   Stiri Bucuresti