Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic RCS&RDS se extinde discret către zona rurală: În ultimul an a cumpărat 200.000 de clienţi de la rivalii mai mici

RCS&RDS se extinde discret către zona rurală: În ultimul an a cumpărat 200.000 de clienţi de la rivalii mai mici

Un articol de: - 13 Iul 2012, 13:35
RCS&RDS se extinde discret către zona rurală: În ultimul an a cumpărat 200.000 de clienţi de la rivalii mai mici Foto: Romania-insider.com Economic
Operatorul de cablu RCS&RDS a cumpărat, în ultimul an, de la rivalii mai mici, 200.000 de clienţi pentru care va achita aproximativ 20 milioane euro. Compania RCS&RDS, controlată de omul de afa­ceri Zoltan Teszari din Oradea, este una dintre cele mai importante de pe piaţa locală de comunicaţii.

Potrivit unor informații din piața de telecomunicați obținute de Ziarul Financiar, RCS&RDS a preluat în ul­timul an circa 200.000 de abonaţi, în urma unor achiziţii a rivalilor mai mici de pe piaţa de cablu. Doar în prima parte a acestui an au avut loc pa­tru astfel de tranzacţii, scrie sursa citată.

Deși com­pa­nia RCS&RDS nu a anunţat nicio achiziţie în 2012, patru dintre ele au ajuns până la urmă publice. Este vorba despre Euro Cable din Timiş, Telemach din judeţul Neamţ, Bitzone din Dâmboviţa și Kabex Prod­com din Cluj. Telemach este una dintre cele mai mari firme preluate. Compania din Piatra Neamț are afaceri care depășesc 2 milioane euro și peste 30.000 de abonaţi.