Romtelecom a preluat Boom Tv pentru opt milioane de euro

Romtelecom a preluat Boom Tv pentru opt milioane de euro
Foto: ziare.com

Romtelecom a semnat săptămâna trecută preluarea DTH Television Group, proprietarul televiziunii prin satelit Boom Tv, pentru opt milioane de euro, susține partnerul Casei de Insolvență Transilvania, Adrian Lotrean, conform Hotnews.

Boom Tv care deține 95.000 de abonați  a intrat în procedură de insolvență în vara anului 2010. Romtelecom este singura companie care s-a arătat interesata de preluarea operatorului de televiziune prin satelit.

Activitatea Boom Tv va continua pe toată durata operațiunilor de preluare până când lichidatorul va asigura migrarea abonaților de pe platforma DTH pe platforma Romtelecom. Acesta a estimat durata procedurilor de migrare a abonaților la șase luni.

Romtelecom ar urma să preia drepturile de proprietate intelectuală cât și baza de date a societății în format electronic, care va cuprinde datele de identificare și contact ale clienților.

Compania de televiziune prin satelit, Boom Tv a fost înființată în 2006 cu o investiție inițială de 15 milioane de dolari. După deschiderea procedurii de insolvență Boom Tv a pierdut în medie câte 5.000 de abonați lunar.

Urmăriți B1TV.ro și pe