Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic S-a terminat! Tocmai au declarat FALIMENTUL: Milioane de oameni, afectați. Situație fără precedent în economia mondială

S-a terminat! Tocmai au declarat FALIMENTUL: Milioane de oameni, afectați. Situație fără precedent în economia mondială

Un articol de: B1.ro - 23 Sep 2019, 09:13
Economic

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firmă de turism din lume, a anunţat luni intrarea în faliment după ce a eşuat în cursul weekendului să găsească fondurile necesare pentru supravieţuire şi va intra în “lichidare imediată”, anunţă presa internașională, citând un comunicat al grupului.
ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABIȚĂ! S-A ÎNTÂMPLAT LA PATRU ANI DE CÂND A FOST BĂGAT ÎN COMĂ (GALERIE FOTO)

În pofida eforturilor considerabile, discuţiile dintre diferitele părţi participante la grup şi noile surse de finanţare posibile nu au dus la niciun acord. Consiliul de Administraţie a ajuns prin urmare la concluzia că nu are altă opţiune decât să ia măsurile pentru a intra în lichidare judiciară cu efect imediat”, se arată în comunicat.
LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ... (FOTO)

Anunţul riscă să declanşeze scene haotice în staţiuni şi aeroporturi din toată lumea - pentru că agenţia ar avea acum şase sute de mii de clienţi în vacanţă. Autoritatea pentru Aviaţiea Civilă din Marea Britanie a transmis că firma şi-a încetat în toiul nopţii activitatea, iar cei 150 de mii de turişti britanici aflaţi în vacanţă se vor întoarce acasă ajutaţi de autorităţi.
BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE... (GALERIE FOTO)

Compania înfiinţată în anul 1841 se lupta pentru supravieţuire după ce creditorii ameninţaseră că se vor retrage dintr-un acord de salvare care a fost negociat timp de mai multe luni. Afectat de datoriile mari, competiţia online şi incertitudinea geopolitică, Thomas Cook avea nevoie de finanţări suplimentare în valoare de 200 milioane de lire sterline (227 milioane euro), pe lângă pachetul de 900 milioane lire sterline convenit deja, pentru a evita falimentul.

 

Citeşte mai multe despre:   Thomas Cook
 
 
Loading...