Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Salarii majorate pentru angajații de la Dacia: În aprilie, au protestat cu tăvile de mâncare în fața șefilor (VIDEO)

Salarii majorate pentru angajații de la Dacia: În aprilie, au protestat cu tăvile de mâncare în fața șefilor (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 20 Mai 2019, 18:49
Economic

Sindicaliștii de la Dacia au ajuns la un acord cu patronatul asupra unui nou contract colectiv de muncă și au obținut o creștere a salariilor cu 100 de euro în 2019, informează Profit.ro

Astfel, salariul minim de la Dacia va ajunge la 2.550 lei.

Potrivit sursei citate, salariile angajaților de la Automobile Dacia vor fi majorare în două tranșe. Ei vor primi o mărire de 400 lei acum, la care se va adăuga una de 80 de lei, în luna octombrie. Aceștia vor avea și o primă de rezultat, în valoare de 1.600 de lei. 

De asemenea, operatorii din fabrică vor încasa o primă de 800 de lei plus una de 400 de lei în septembrie. 

În urma negocierilor s-a stabilit și că 150 de contracte pe perioadă determinată vor fi transformate în contracte pe perioadă nedeterminată. 

În momentul negocierilor, indicaliștii au fost nemulțumiți și de calitatea mâncării pe care o primesc la cantină. Astfel, în luna aprilie, ei s-au prezentat, în semn de protest, în fața conducerii fabricii, cu tăvile de mâncare. 

Salarii majorate pentru angajații de la Dacia: Câți bani vor primi în plus după ce, în aprilie, au protestat cu tăvile de mâncare în fața șefilor

Citeşte mai multe despre:   Dacia