Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Trai pe vătrai pentru angajații de la stat: Cine sunt NABABII din Guvern (VIDEO)

Trai pe vătrai pentru angajații de la stat: Cine sunt NABABII din Guvern (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Dec 2018, 12:56
Economic

Trai pe vătrai pentru angajaţii Guvernului. Aproape o treime dintre angajaţii Ministerului Muncii au încasat în luna octombrie venituri nete de cel puţin 1.000 de euro. Cel mai bine stau directorii din cadrul instituției. Aceștia au salarii de peste 10.000 de lei, aproape cât ministrul.

Potrivit unor statistici realizate de jurnaliștii de la Economica.net, 109 angajaţi ai Ministerului Muncii au avut în luna octombrie venituri nete de cel puţin 4.680 de lei. Cei mai mulți dintre aceștia sunt consilieri. Ei lucrează în departamente precum Serviciul Elaborare, Serviciul Management financiar, Serviciul Acreditare,

Serviciul Investiţii, achiziţii publice sau Serviciul Incluziune socială.

Astfel, cei de la management au încasat în octombrie 5.400 de lei în timp ce consilierii de la investiții au primit 5.300 de lei. De asemenea, un consilier aflat la Cabinetul Ministrului a câștigat 5.600 de lei.

Auditorii au avut venituri cuprinse între circa 4.900 de lei net şi aproape 5.000 de lei net în octombrie, mai arată cei de la Economica.net.

Cel mai mult a câștigat ministrul, 11,670 de lei. Nici directorii nu stau rău. Aceștia au venituri de aproape 10.000 de lei.

Ministerul Muncii a fost condus de Lia Olguţa Vasilescu. Aceasta a fost înlocuită de Marius Budăi în urma remanierii guvernamentale.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Muncii
 
 
 
Loading...