Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Salariile bucureștenilor vor crește cel mai mult în următorii trei ani: Vezi județele cu cele mai mici salarii

Salariile bucureștenilor vor crește cel mai mult în următorii trei ani: Vezi județele cu cele mai mici salarii

Un articol de: B1 TV - 02 Iul 2012, 09:04
Salariile bucureștenilor vor crește cel mai mult în următorii trei ani: Vezi județele cu cele mai mici salarii Economic

Veste bună pentru cei care muncesc în Bucureşti. Potrivit unor estimări făcute de Comisia naţională de prognoză, salariile nete ale acestora vor creşte în următorii trei ani. Remuneraţia medie lunară va ajunge la 2.561 de lei în 2015.

Comisia Naţională de Prognoză a estimat că salariile nete  vor creşte cu 14,3% până în 2015. Specialiştii se aşteaptă la o majorare de 225 de lei a salariului mediu net la nivel naţional. Acesta este în prezent de 1.572 de lei şi va ajunge la 1797 de lei în 2015.

Bucureştenii  se vor bucura de cele mai mari creşteri de salarii. Veniturile lor  vor fi cu 42% mai ridicate peste trei ani decât media pe ţară. Salariul mediu net lunar din Bucureşti va creşte până în 2015 la 2.561 de lei, cu 313 lei mai mult faţă de nivelul de 2.248 de lei estimat pentru 2012.

Alţi români care se vor bucura de salarii mai mari vor fi în judeţele Arad, cu un plus de 229 de lei, în Prahova şi Caraş Severin, unde creşterea salarială va fi de 226 de lei. De cele mai mici creşteri salariale vor avea parte vasluienii şi bihorenii. Aici putem vorbi de o creştere pe următorii trei ani de 132 de lei. Cele mai mici venituri se înregistrează în prezent în judeţul Harghita, care sunt de 1.105 lei.

 

Citeşte mai multe despre:   salarii,   crestere,   Stiri Bucuresti,   prognoza