Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Salariile bugetarilor vor include o parte variabilă în funcţie de performanţa profesională individuală

Salariile bugetarilor vor include o parte variabilă în funcţie de performanţa profesională individuală

Un articol de: - 07 Iul 2013, 13:38
Foto: bzi.ro Economic

Începând cu anul viitor, salariile bugetarilor vor include atât o sumă fixă, dar şi o parte variabilă care va depinde de performanţele profesionale individuale ale angajaţilor.

Noul sistem va fi reglementat prin noua lege a salarizării din sectorul public pregătită pentru 2014, relevă un document oficial citat de Mediafax.

Salarizarea va include în continuare o limită minimă şi una maximă, dar va fi acordată şi o sumă care va varia în funcţie de performanţa profesională individuală.

"Având în vedere multitudinea de forme de salarizare specifice fiecărui sector bugetar (învăţământ, sănătate, apărare, justiţie, poliţie, funcţie publică, sport, afaceri externe), se impune elaborarea unui proiect normativ prin care să se reglementeze salarizarea categoriilor de personal între o limită minimă şi o limită maximă, acordarea unei părţi variabile în funcţie de performanţele profesionale individuale şi încadrarea în cheltuielile de personal alocate fiecărui ordonator principal de credite", se arată în document.

Citeşte mai multe despre:   salarii,   bugetari
 
Loading...