Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Scad chiriile în Bucureşti. Află noile preţuri

Scad chiriile în Bucureşti. Află noile preţuri

Un articol de: B1 TV - 22 Mar 2011, 15:53
Scad chiriile în Bucureşti. Află noile preţuri Economic

Chiriile rămân la nivelul celor din 2010 şi anul acesta. Agenţii imobliari anunţă că în capital cel puţin,  preturile rămân constante: 150 de euro pt o garsonieră şi până la 300 de euro în cazul apartamentelor cu 2 sau 3 camere.

Chiria unei garsoniere în zone ca Rahova sau Berceni, porneşte de la 150 de euro pe lună.

De exemplu, o garsonieră în zona Berceni, de 23 mp, poate fi închiriată cu 150 de euro. Interiorul este renovat, iar locuinţa are parchet, aer condiţionat şi ferestre cu geam termopan.

Cu aceeaţi sumă poate fi închiriată şi o garsonieră în zona centrală, la Piaţa Romană, situată la ultimul etaj al unui bloc construit în 1940. Garoniera se închiriază cu mobilier nou şi utilată complet.

Cei care caută apartamente cu 2 camere, pot găsi la preţuri începând de la 200-220 de euro în zone precum 13 Septembrie, Ştefan cel Mare, Mihai Bravu, Crangaşi, Militari sau Drumul Taberei.

De exemplu, un apartament cu 2 camere, în zona Militari, de 45 de mp, într-un bloc construit înainte de 1990, este închiriat pentru 200 de euro pe lună. Apartamentul are uşile din interior de lemn, parchet şi gresie, iar bucătaria este utilată.

Cu 220 de euro pe lună se poate închiria un apartament cu 2 camere în zona Mihai Bravu, de 54 mp. Apartamentul este însă semidecomandat, nemobilat şi neutilat.

Cei dispuşi să dea 250 de euro pentru chiria unui apartament cu 2 camere, pot alege unul amplasat în zona Baba Novac, confort 1, semidecomandat, renovat, mobilat şi utilat modern.

Scad chiriile în Bucureşti

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti,   imobiliare