Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic E OFICIAL! Companiile care aplică dublu standard pentru produsele din Est şi Vest, amendate cu MILIOANE DE EURO

E OFICIAL! Companiile care aplică dublu standard pentru produsele din Est şi Vest, amendate cu MILIOANE DE EURO

Un articol de: - 13 Apr 2018, 10:43
E OFICIAL! Companiile care aplică dublu standard pentru produsele din Est şi Vest, amendate cu MILIOANE DE EURO Economic

Companiile care aplică dublu standard pentru produsele din Est şi Vest vor putea fi amendate cu cel puţin 4 la sută din cifra de afaceri anuală.

CE a pus la punct un regulament care sancţionează dur producătorii care scot aceleaşi produse, dar la calităţi diferite pe diverse pieţe din Uniunea Europeană. Respectivele companii vor fi amendate cu cel puţin 4 la suta din cifra anuală de afaceri. În plus, statele membre UE sunt libere să introducă amenzi maxime mai mari, potrivit adevarul.ro.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, la publicarea regulamentului, că documentul vizează companiile care prin demersurile lor au făcut ca piaţa europeană să nu fie unitară. „Noul regulament va oferi o piaţă unică de care să beneficieze toţi consumatorii. Vom proteja astfel grupe mari de consumatori europeni în faţa comercianţilor care fac abuzuri în mod deliberat. Aceştia vor fi sancţionaţi cu amenzi dure”, a mai spus Frans Timmermans.

Citeşte mai multe despre:   UE,   Frans Timmermans