?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Scandal între Daniel Zamfir şi Mugur Isărescu, în Parlament: "Noi facem regulile, noi punem întrebările şi dumneavoastră răspundeţi" / "Să vă spun ce este ROBOR, ca să ştiţi despre ce discutăm" (VIDEO)

Scandal între Daniel Zamfir şi Mugur Isărescu, în Parlament: "Noi facem regulile, noi punem întrebările şi dumneavoastră răspundeţi" / "Să vă spun ce este ROBOR, ca să ştiţi despre ce discutăm" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 12 Feb 2019, 11:54
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea Economic

Schimb dur de replici în Parlament între senatorul Daniel Zamfir şi guvernatorul BNR Mugur Isărescu în cadrul audierilor din comisii.

"Vă asigurăm că şi alte teme de interes merită atenţia şi vom fi dezbătute public. Ca atare nu vom discuta nici despre bonusul pe care vi l-aţi dat de pensionare şi nu aţi ieşit la pensie, nici despre posibilul conflict generat de relaţia BNR cu vinul produs de familia dumneavoastră. Astăzi discutăm numai despre ROBOR, inflaţie şi raportul pe care la sfârşit de an l-aţi făcut privind situaţia financiară", a început, în mod dur, Daniel Zamfir.

"Am observat că în opinia publică este o confuzie, au impresia că BNR e condusa de o singură persoană, are o conducere colectivă de aceea am venit cu întregul Consiliu de Administratie. Nu ca să impresionam”, a spus Isărescu, cu trimitere la atacurile lui Zamfir la adresa sa.

La scurt, conversaţia a degenerat pe fondul nemulţumirii lui Zamfir că Isărescu intră pe subiecte şi nu aşteaptă să fie un dialog de genul răspuns - întrebare.

"Să stabilim totuşi nişte reguli, aici dumneavoastră sunteţi în faţa Parlamentului, noi facem regulile, adică noi punem întrebările şi dumneavoastră răspundeţi. (...) Nu este conferinţă de presă, este audiere la cele două comiii", a cerut senatorul ALDE.

Mugur Isărescu a încercat de mai multe ori să ia cuvântul, dar a fost întrerupt repetat de Zamfir".

"A fost un şir lung de declaraţii despre ROBOR ale dumneavoastră contradictorii şi de asta aş vrea să vă lămurim anumite aspecte. (...) Când aţi spus adevărul?", a întrebat Zamfir.

"Am observat că şi dumneavoastră aveţi nelămuriri, aşa că daţi-mi voie să vă spun ce este ROBOR, ca să ştiţi despre ce discutăm", i-a replicat dur Mugur Isărescu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Mugur Isarescu,   Daniel Zamfir
 
 
 
Loading...