Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Schimbări ȘOC la OMV Petrom după plecarea Marianei Gheorghe! Află TOTUL despre cetățeanul STRĂIN care vine la CONDUCEREA companiei

Schimbări ȘOC la OMV Petrom după plecarea Marianei Gheorghe! Află TOTUL despre cetățeanul STRĂIN care vine la CONDUCEREA companiei

Un articol de: - 26 Apr 2018, 16:28
Schimbări ȘOC la OMV Petrom după plecarea Marianei Gheorghe! Află TOTUL despre cetățeanul STRĂIN care vine la CONDUCEREA companiei Economic

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a decis înlocuirea Lǎcrǎmioarei Diaconu-Pinţea din funcția de membru al Directoratului, responsabilă cu activitatea de Downstream Gas, cu Franck Neel, care a activat timp de peste 20 de ani la compania franceză Engie.

De asemenea, directorul financiar Stefan Waldner a fost înlocuit cu românca Alina-Gabriela Popa. Aceste schimbări au loc după ce Mariana Gheorghe a renunțat la funcția de CEO al OMV Petrom începând cu luna mai, mandatul urmând să fie preluat de Christina Verchere, în prezent presedinte regional- Asia Pacific al companiei petroliere britanice BP.

Consiliul de Supraveghere l-a numit joi pe Franck Neel, 47 de ani, în funcția de membru al Directoratului OMV Petrom responsabil cu activitatea Downstream Gas, se arată într-un comunicat al OMV Petrom.

Potrivit acestuia, numirea a fost făcută pentru perioada rămasă din mandatul Lǎcrǎmioarei Diaconu-Pinţea, până la data de 16 aprilie 2019. Franck Neel a acceptat numirea și va prelua poziția în funcție de disponibilitate, cel mai târziu începând cu data de 1 august 2018. 

OMV Petrom susține că Lǎcrǎmioara Diaconu-Pinţea a renunțat la mandatul de membru al Directoratului înainte de ședința Consiliului de Supraveghere. Renunțarea va deveni efectivă la momentul în care succesorul său va prelua funcția, dar nu mai târziu de 1 august 2018.

În următoarele luni, Franck Neel și Lǎcrǎmioara Diaconu-Pinţea vor colabora pentru o tranziție lină și pentru a contribui la atingerea obiectivelor de business ale companiei, mai precizează OMV Petrom.

Citeşte mai multe despre:   OMV PETROM