Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Sebastian Ghiţă a ieșit din acţionariatul Flanco şi Network One Distribution, după ce a renunțat și la eMAG

Sebastian Ghiţă a ieșit din acţionariatul Flanco şi Network One Distribution, după ce a renunțat și la eMAG

Un articol de: - 20 Aug 2012, 22:02
Sebastian Ghiţă a ieșit din acţionariatul Flanco şi Network One Distribution, după ce a renunțat și la eMAG Foto: dcnews.ro Economic

Omul de afaceri Sebastian Ghiță a renunțat la pachetul de acțiuni pe care îl deținea la Flanco Retail şi la Network One Distribution (NOD), după ce la sfârşitul lunii trecute renunţase şi la acţiunile pe care le deţinea la cel mai mare magazin online din ţară, eMAG, informează Capital.

Ghiță deținea 50% dina cțiunile NOD împreună cu Iulian Stanciu. În ce privește Flanco, acesta era controlată de Asesoft Web, care controla 99,9% din acțiuni. La Asesoft Web, Iulian Stanciu avea 50% din acţiuni, iar Ghiţă 49,9%, restul acţiunilor fiind deţinute de Răzvan Ziemba, director general NOD.

Luna trecută, Ghiță şi-a vândut toate acţiunile pe care le deţinea la eMAG sud-africanilor de la Naspers. 

“Continuare a tranzacţiei dintre eMAG şi Naspers, am urmărit simplificarea structurii acţionariatului companiilor din grupul pe care îl conduc – grup format din eMAG, Flanco şi NOD. Am încredere că alături de eMAG, Flanco şi NOD vor avea în continuare o evoluţie ascendentă, pentru că sunt stabile financiar şi au strategia de piaţă potrivită segmentului în care activează”, a declarat Iulian Stanciu.

Citeşte mai multe despre:   Sebastian Ghita,   actiuni