Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Sediul central al Vodafone ar putea fi mutat în afara Marii Britanii ca urmare a votului pro-Brexit

Sediul central al Vodafone ar putea fi mutat în afara Marii Britanii ca urmare a votului pro-Brexit

Un articol de: - 29 Iun 2016, 14:22
Sediul central al Vodafone ar putea fi mutat în afara Marii Britanii ca urmare a votului pro-Brexit Foto: itv.com Economic

Vodafone și-ar putea muta sediul central în afara Marii Britanii, în funcție de rezultatul care va fi obținut în negocierile privind ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, informează BBC.

Al doilea mare operator de telefonie mobilă din lume, Vodafone a anunțat că este important să-şi menţină accesul la "libera circulaţie a oamenilor, capitalului şi bunurilor din UE", menționând că este prea devreme "să ajungă la o concluzie clară privind amplasarea pe termen lung a sediului central, însă vor fi adoptate deciziile adecvate".

Sediul central al Vodafone se află la Londra, operatorul având 13.000 de angajați în Marea Britanie.

La niveul european, compania are aproximativ 122 de milionane de abonați la serviciile de telefonie mobilă și 12 milioane la serviciile de broadband.

Potrivit reprezentanților companiei, 55% din profitul înregistrat de grup în anul fiscat precedent a fost realizat în Europa, iar activitățile din Marea Britanie au contribuit cu 11% la acesta.

Citeşte mai multe despre:   Vodafone,   Marea Britanie