Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Sorin Grindeanu: Ajungem să plătim dobândă la banii care sunt tot ai noștri (VIDEO)

Sorin Grindeanu: Ajungem să plătim dobândă la banii care sunt tot ai noștri (VIDEO)

Un articol de: - 23 Mai 2017, 23:23
Sorin Grindeanu: Ajungem să plătim dobândă la banii care sunt tot ai noștri (VIDEO) Economic

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marți, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” că fiecare companie de stat, care înregistrează profit, va prezenta planul de dezvoltare.

Întrebat de ce a decis Guvernul să ia profiturile înregistrate de companiile de stat, Grindeanu a răspuns: "Fiecare companie în parte va veni să discute planul (...) de dezvoltare și se va discuta acest plan de dezvoltare. Guvernul s-a împrumutat nu acum, ci în anii trecuți, de pe piață (...), într-un final, inclusiv din depozitele acestor foarte puternice companii, cu dobândă. Deci noi ajungem să plătim dobândă la banii care sunt tot ai noștri. Asta s-a întâmplat în toți aceștia ani".

"Pe fiecare companie în parte se va discuta ceea ce au ca și plan de dezvoltare. (...) Transgazul trebuie să devină un jucător regional (...) Transgazul, în perioada următoare, în anii următori, având în vedere și dezvoltările care se prefigurează a fi făcute la Marea Neagră, trebuie să vină cu acest plan de dezvoltare. În momentul în care vine cu lucruri clare, cu lucruri care trebuie a fi finanțate, nimeni n-o să le ia acele sume de bani", a mai spus Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: Ajungem să plătim dobândă la banii care sunt tot ai noștri

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   Transgaz