Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită șef de serviciu la Transgaz: Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro (VIDEO)

Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită șef de serviciu la Transgaz: Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Apr 2017, 20:58
Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită șef de serviciu la Transgaz: Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro (VIDEO) Economic

Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro ca şef de serviciu la Transgaz. Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea a fost numită la începutul anului în funcţie. Ea se va ocupa de continuarea proiectului Nabucco, informează B1 TV. 

Nicoleta Nicolicea a lucrat și anul trecut la Transgaz, pe o funcție neprecizată. Potrivit declarației sale de avere de la începutul anului, a încasat venituri salariale anuale totale nete de 47.000 de lei, în medie circa 3.900 lei pe lună, plus diurne de deplasare și tichete de masă în valoare de 9.215 lei.

Aceste informații nu corespund însă cu cele din ultima declarație de avere a soțului Eugen Nicolicea, din ianuarie 2017, unde se menționează că Nicoleta Nicolicea a încasat anul trecut în total peste 25.000 de lei , circa 2.000 de lei pe lună din salariul de consilier la Guvern, plus drepturi de autor de peste opt mii de lei ca ziarist la publicația online Sursa Zilei.ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

Nicoleta Nicolicea a fost numită consilier la Cancelaria primului ministru în 2014, în mandatul de premier al fostului lider PSD Victor Ponta, în Guvernul căruia soțul Eugen Nicolicea, pe atunci la UNPR, era ministru delegat pentru relația cu Parlamentul. Anterior, ea a fost membru în Consiliul de Administrație al TVR, în perioada 2010-2013.

În martie anul acesta, ministerul Energiei a anunțat că a emis autorizația de construire pentru proiectul secțiunii românești a gazoductului Bulgaria - România - Ungaria - Austria care va interconecta rețelele de gaze naturale din cele patru state. Investiția este estimată la 560 milioane euro, din care 179 milioane euro vor fi acoperiți de Uniunea Europeană. De acest proiect se va ocupa Nicoleta Nicolicea.

Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită șef de serviciu la Transgaz: Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Acesta a apărut după eșecul Nabucco și presupune dezvoltarea unei capacități de transport gaze naturale între punctele existente de transport gaze naturale din Bulgaria și Ungaria prin construirea unei noi conducte.

BRUA va străbate teritoriul României pe o distanță de 528 de kilometri. Noul gazoduct va avea o capacitate maximă de livrare de gaze de 1,5 miliarde de mc/anual spre Bulgaria și 4,4 miliarde de mc/anual spre Ungaria. 

Citeşte mai multe despre:   Transgaz