Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Ştefan Deaconu a fost ales preşedinte al Colegiului Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR

Ştefan Deaconu a fost ales preşedinte al Colegiului Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR

Un articol de: - 16 Sep 2015, 13:40
Ştefan Deaconu a fost ales preşedinte al Colegiului Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR Foto: ccir.ro Economic
Colegiul de conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) l-a ales marți, 15 septembrie 2015, cu unanimitate de voturi, pe prof. univ. dr. Ștefan Deaconu în funcția de președinte al Colegiului Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR.

Profesorul Ștefan Deaconu se bucură de o largă recunoaștere în rândul comunității academice, fiind îndrumător de doctorat în științe juridice și membru în Consiliul Facultății de Drept a Universității București.

Avocat în cadrul Baroului București, domnul Ștefan Deaconu are, de asemenea, o solidă experiență în sectorul public ca Director în Senatul României (2004-2005) și consilier prezidențial, șef al Departamentului Constituțional Legislativ al Administrației Prezidențiale (2005-2012).

Camera de Comerț și Industrie a României consideră desemnarea domnului Ștefan Deaconu drept un pas important în consolidarea Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR.

Alegerea domnului Ștefan Deaconu reprezintă un semnal către comunitatea de afaceri și cea juridică pentru a considera arbitrajul drept o soluție mai rapidă și mai eficientă pentru rezolvarea disputelor comerciale decât calea instanțelor judecătorești.