Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic SUMĂ RECORD! Fabrica de mobilă care a ars la Balotești va primi mai mare daună din istoria asigurărilor de clădiri

SUMĂ RECORD! Fabrica de mobilă care a ars la Balotești va primi mai mare daună din istoria asigurărilor de clădiri

Un articol de: - 24 Aug 2017, 19:48
SUMĂ RECORD! Fabrica de mobilă care a ars la Balotești va primi mai mare daună din istoria asigurărilor de clădiri Economic

Garanta, firma de asigurări din România deținută în majoritate de un grup de profil din Grecia, va avea de achitat cel puțin 5 milioane de euro în urma incendiului care a distrus mare parte din fabrica de mobilă Prestige Mob din Balotești. Aceasta este una dintre cele mai mari daune achitate de companiile de asigurări din România, în baza unor polițe de asigurare a proprietății.

Conform Profit.ro, această sumă ar fi rezultat în urma primului raport ale daunelor. Dosarul este coordonat de o firmă românească, specializată în stabilirea daunelor.

Aceleași surse menționează că polița de asigurare era una simplă, de tip property, nu includea și asigurarea pentru daunele provocate terților sau față de pierderile de profit generate de întreruperea activității. Este important de precizat, fiindcă incendiul nu a afectat doar Prestige Mob, ci și un alt depozit din apropiere și clădiri de locuințe.

Cele 5 milioane de euro care vor fi plătite de Garanta sunt un record pentru România.  

 

Citeşte mai multe despre:   fabrica,   incendiu