Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Surpriză de la cea mai mare bancă germană şi cel mai mare cumpărător de credite neperformante din România: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriză de la cea mai mare bancă germană şi cel mai mare cumpărător de credite neperformante din România: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Un articol de: - 30 Iun 2016, 17:53
foto: zerohedge.com Economic

Surpriză de la Deutsche Bank, cea mai mare bancă germană şi cel mai mare cumpărător de credite neperformante din România, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf.ro.

Motivul de la baza acestui eșec este "slăbiciunile substanţiale în planurile legate de procesul de capitalizare", conform explicațiilor oferite de oficialii FED.

Singurele bănci care nu au promovat acest test sunt subsidiarele din SUA ale Deutsche Bank şi Santander Holdings.

JPMorgan Chase şi Citigroup, Bank of America, precum şi alte 27 mari bănci americane au promovat acest "examen" miercuri, având numeroase planuri de distribuire de capital prin dividende şi răscumpărare de acţiuni.

Potrivit FED, cele două bănci care au picat testul aveau capital adecvat şi au arătat îmbunătăţiri faţă de anul trecut, dar, cu toate acestea,  planurile încă se bazează pe presupuneri şi analizele nu sunt rezonabile, potrivit autorităţilor de reglementare.

Citeşte mai multe despre:   Bancă,   Test,   SUA