Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic SUTE de oameni concediați: Electroputere Craiova SE ÎNCHIDE!

SUTE de oameni concediați: Electroputere Craiova SE ÎNCHIDE!

Un articol de: B1.ro - 20 Noi 2019, 13:31
SUTE de oameni concediați: Electroputere Craiova SE ÎNCHIDE! Economic

Electroputere Craiova, un simbol al industriei românești, își închide porțile după 70 de ani de activitate.

Fabrica, ajunsă pe mâna unor patroni arabi, își încetează activitatea în luna decembrie din cauza pierderilor de milioane de euro.

ȘOC LA KANAL D! NOI PROBLEME PENTRU TEO TRANDAFIR! BURSCU’ A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Activitatea companiei nu mai este profitabilă pentru acţionarii din Arabia Saudită, anul acesta având un singur contract, aşa că uzina se vinde „la bucată“, scrie GDS.ro.

Sute de oameni vor rămâne fără locuri de muncă. Potrivit angajaților, pe locul fostei fabrici se vor construi imobile de locuit. O afacere imobiliară.

CUTREMUR MONDEN! IONUȚ DOLĂNESCU A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5 DIMINEAȚA! BIATA MARIA CIOBANU

„Se va încheia numai activitatea operaţională. Decizia privind încheierea activităţii operaţionale a fost luată de către Consiliul de Administraţie în data de 31 iulie 2019“, au precizat reprezentanţii companiei, ca răspuns la întrebările GdS.

Întrebaţi când se va încheia întreaga activitate economică a companiei, reprezentanţii Electroputere au mai spus că „se va încheia numai activitatea operaţională, compania continuând să existe şi să menţină relaţiile cu autorităţile locale şi de stat ca şi până acum. Până la noi dispoziţii, utilajele şi activele folosite în timpul producţiei rămân în conservare“.

ȘOC TOTAL ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN NU SE MAI ASCUNDE! S-A AFLAT TOTUL DESPRE PARTENERUL SECRET! FUEGO A AMUȚIT CÂND L-A VĂZUTDorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

La ora actuală doar Fabrica de Transformatoare mai lucrează, până va finaliza ultima comandă. Ultima comandă dată Electroputere a venit de la Centrala Nucleară de la Cernavodă. 

Citeşte mai multe despre:   Electroputere Craiova