Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Fără cozi și aglomerație la plata taxelor și impozitelor din Sectorul 4: Contribuabilii au la dispoziție peste 500 de noi locații în toată țara în care își pot achita dările la stat

Fără cozi și aglomerație la plata taxelor și impozitelor din Sectorul 4: Contribuabilii au la dispoziție peste 500 de noi locații în toată țara în care își pot achita dările la stat

Un articol de: - 09 Mai 2018, 14:51
Fără cozi și aglomerație la plata taxelor și impozitelor din Sectorul 4: Contribuabilii au la dispoziție peste 500 de noi locații în toată țara în care își pot achita dările la stat Economic

Statul la coadă, aglomerația de la ghișee, timpul pierdut și nervii întinși la maximum pot deveni “istorie” pentru locuitorii sectorului 4 al Capitalei.

Mai mult, contribuabilii care vor să scape cât mai repede de plata taxelor și impozitelor locale, pot face toate aceste plăți în doar câteva minute, fără să mai stea ore în șir la ghișeu. Nici măcar nu mai sunt nevoiți să meargă la sediile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4.

Fie că sunt în vacanță, pe autostradă sau în orice altă localitate din țară, tot ce trebuie să facă pentru a achita o amendă, un impozit pe casă sau pe mașină,  e să ajungă în cea mai apropiată benzinărie OMV. Aici, o dată cu plata unui plin de combustibil, spre exemplu, oamenii vor putea achita la casă, orice altă sumă datorată bugetului local al sectorului 4, pe baza actelor de identitate.

Pentru aceasta, casierii benzinăriilor îi vor identifica mai întâi pe contribuabili într-o bază de date, pentru a vedea exact care sunt sumele de plată. Ulterior, o dată banii  încasați, tot casierii vor elibera obligatoriu și o dovadă de plată.

Noul mod de încasare a taxelor și impozitelor locale este posibil datorită introducerii sistemului WESTACO EXPRESS. Implementat în toate cele 508 stațiile OMV din România, dintre care 87 doar în capitală, serviciul permite plata cu numerar a sumelor datorate bugetului local și este configurat astfel încât să ofere contribuabililor o multitudine de avantaje.

Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână din 7, având în vedere că programul de lucru în benzinăriile OMV este unul non stop. Totodată, accesul celor care vor să-și achite dările la stat este facil, în locuri securizate, prevăzute cu spații de parcare.

În evidențele Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4 figurează aproximativ 200 de mii de contribuabili, atât persoane fizice cât și juridice.

 

Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului