Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Televizoare LCD şi 3D made in România. Chinezii fac fabrică de electronice la Dărmăneşti

Televizoare LCD şi 3D made in România. Chinezii fac fabrică de electronice la Dărmăneşti

Un articol de: - 06 Mai 2011, 14:03
Televizoare LCD şi 3D made in România. Chinezii fac fabrică de electronice la Dărmăneşti Foto: hcc.techradar.com Economic

O importantă companie din China a concesionat opt hectare de teren în comuna Dărmăneşti, din judeţul Dâmboviţa, unde va face cea mai mare fabrică de electronice din Europa de Est, informează Ştirile Pro TV

Acolo se vor asambla televizoare LCD, LED şi 3D, dar şi laptopuri şi calculatoare. Investitorii au ales strategic această locaţie, întrucât localitatea este traversată de un drum naţional, are asfalt şi calea ferată este aproape.

Localitatea Dărmăneşti are mai puţin de 8.000 de locuitori, dintre care numai 2.000 vor fi norocoşii care vor lucra în noua fabrică.

Chiar şi primarul din localitate este încântat că investitorii chinezi vor construi fabrica de electronice, stfel că a început construcţia unui nou liceu şi a pregătit deja un centru de zi pentru tineri şi o grădiniţă.

Reprezentaţii companiei chineze vor organiza, sâmbătă,  o bursă a locurilor de muncă, pentru a aduna toate informaţiile necesare cu privire la forţa de muncă pe care se pot baza. În caz de nevoie, se vor recruta şi angajaţi din ţară.

Chinezii fac fabrică de electronice la Dărmăneşti

Citeşte mai multe despre:   chinez